Cultuurreis Oostenrijk

MEX Austria verzorgt complete cultuurreizen voor jouw groep. Ons doel is, dat jij zult ervaren hoe mooi Oostenrijk is!

Schermafbeelding 2020-04-22 om 20.42.39

Vervoer

Vanuit Nederland worden jullie door een erkende busmaatschappij naar plaats van bestemming gebracht. In overleg kan er ook ter plaatse gebruik worden gemaakt van de bus.
Schermafbeelding 2020-05-06 om 10.05.30

Accommodatie

Wij hebben verschillende soorten onderkomens in onze portefeuille. Variërend in ligging, luxe en prijsklasse kunnen wij zodoende het beste onderkomen voor jullie uitkiezen.

Schermafbeelding 2020-05-05 om 13.03.34

Excursies

Beleef de diversiteit van Oostenrijk! In overleg met jou zal MEX Austria een programma naar wens samenstellen. 

Aanbod Excursies

Steden
Ontdek de historische en groene steden Salzburg en Innsbruck! Geniet van de kastelen, verbijsterende uitzichten, Sound of music en Mozart.

Krimml Watervallen
Bezichtig deze overweldigende en grootste watervallen van Europa van dichtbij op verschillende hoogten!

Gipfelwelt Kitzsteinhorn
Op 3000 meter hoogte staat een bijzondere belevenis te wachten! Het Panorama Restaurant biedt, net als de twee platformen, schitterende vergezichten. De galerij geeft allerlei informatie over het Nationaal Park Hohe Tauern, net als de korte film in de bioscoop.

Groβglockner
De welbekende Groβglockner Hochalpenstraβe is een prachtige route, die bij ieder uitzichtpunt opnieuw doet verbazen! Het eindpunt is de Kaiser-Franz-Josefs-Höhe, waar de hoogste berg van Oostenrijk op ons wacht.

Hohe Tauern National Park Centre
Kom hier alle details te weten over Hohe Tauern, het grootste nationaal park van de Alpen.

Stuwmeren Kaprun
Een betoverend schouwspel van azuurblauw smeltwater en oeroude gletsjers kan worden bekeken tijdens een wandeling bij de stuwmeren en vanaf (het terras van) het aanliggende restaurant.

Sigmund-Thun Klamm
Adembenemende wandeling door een door ijs, sneeuw en smeltwater uitgeslepen kloof. Aan het einde van de klam volgt een ronde om het aangelegen meertje.

Rondvaart Zellersee
Een ronde op het water is een leuke en ontspannen manier om de prachtige omgeving te zien!

Proeverij
Na een interessante, informatieve rondleiding in een bierbrouwerij, wijnproeverij of schnappsbranderij zal een huisgemaakt drankje heerlijk smaken!