Outdoorsport

MEX Austria verzorgt complete buitensportreizen voor jouw groep.

Vervoer - Mex Austria

Vervoer

Vanuit Nederland worden jullie door een erkende busmaatschappij naar plaats van bestemming gebracht. In overleg kan er ook ter plaatse gebruik worden gemaakt van de bus.
Schermafbeelding 2020-04-24 om 14.36.51

Accommodatie

Wij hebben verschillende soorten onderkomens in onze portefeuille. Variërend in ligging, luxe en prijsklasse kunnen wij zodoende het beste onderkomen voor jullie uitkiezen.

raften

Activiteiten

MEX Austria werkt samen met lokale, gecertificeerde buitensportbedrijven. Samen met jou zullen wij een gaaf programma samenstellen!

Aanbod Bergsportactiviteiten

Bergwandelen

MEX Austria heeft een groot aanbod aan wandeltochten, variërend van dagtochten tot meerdaagse huttentochten. Hierbij slapen wij dan in een berghut met halfpension en mooie uitzichten.

Mountainbiken

Na een intense klim welverdiend genieten van adembenemende vergezichten, om vervolgens lekker snel naar beneden te fietsen. Dit kan met de klassieke mountainbike of op een elektrische mountainbike.

Canyoning

Volg de loop van een rivier door een kloof! Om dit te doen is het nodig om te wandelen, zwemmen, klimmen en afdalen (met touw).

Rafting

Raften is een spannende watersport, waarbij het de kunst is om in de boot te blijven! Door het vele smeltwater stroomt het water in de rivieren in Oostenrijk snel en onstuimig. Kortom: een avontuurlijke belevenis.  

Klimmen/ abseilen/ Tokkelen

Gezekerd door klimgordel, karabiner en touw als spiderman tegen een rotswand omhoog klimmen, over de rand van een steile afgrond afdalen of met grote snelheid naar beneden aan een lange kabelbaan.

Paragliding

Door de lucht zweven als een vogel, en ondertussen genieten van de wereld onder jou en om jou heen. Jij vliegt met een ervaren piloot met licentie.