Ski- en Snowboardles

MEX Austria heeft gepassioneerde en gediplomeerde instructeurs voor jullie klaarstaan, die Nederlands of Engels spreken! Ons doel is, dat jij een geweldige ervaring in de sneeuw zult hebben in het skigebied Zell am See-Kaprun en/of Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn.

Bobo Bambini Club

Baby/ Peuter

Onbezorgd skiën en snowboarden als ouder! In de Bobo Baby Club zal onze oppas zich om jouw kind t/m 2 jaar bekommeren. Bij de Bobo Bambini Club vanaf 2,5 t/m 3 jaar oud gaat het om kennismaken met skiën en plezier maken in de sneeuw. Lunch is inbegrepen bij het boeken van hele dagen.

IMG_0440

Kind

Privé- of groepsles voor 4 t/m 15 jaar oud. Onze enthousiaste instructeur zal jouw kind spelenderwijs (beter) leren skiën en er een feest van maken! Wij doen ons best een Nederlands sprekende instructeur te regelen. Uiteraard is er de mogelijkheid om samen met de groep te lunchen.

afbeeldingen van activiteiten die we aanbieden

Volwassen

Privé- of groepsles vanaf 16 jaar oud. Bij MEX Austria mag jij verwachten technisch beter te worden! Bij ons aanbod van privélessen is er de mogelijkheid een opfrisles te boeken of met onze gespecialiseerde instructeur een trauma te overwinnen. Geef dit aan bij het afrekenen. 

skien

Gezin

Vanaf 4 jaar oud. Samen op de piste met jullie eigen instructeur in plaats van allemaal in verschillende klasjes: Gedeelde vreugde is dubbele vreugde! Onze instructeur zal voor voldoende afwisseling zorgen, zodat een ieder op eigen niveau verder groeit. 

Schermafbeelding 2020-05-08 om 09.20.21

Safari

Maximaal genieten van de prachtige omgeving door de mooiste plekken van een skigebied te zien! Mocht jij geen les willen of nodig hebben, dan nemen wij jou graag mee op pad voor een onvergetelijke beleving. Voor een lekkere lunch zoeken wij een sfeervolle berghut uit.